top of page

OVER PEACEFUL PREGNANT

Mijn naam is Marjolijn Nijman en ik ben HypnoBirthing docent in Enschede, Twente en de Achterhoek Ik ben moeder van drie dochters. 

Bij de geboortes van mijn eigen kinderen heb ik ervaren hoe belangrijk het is als vrouw om zelf de regie te nemen, te weten hoe je lichaam werkt, wat je kunt doen (en laten!) om het baringsproces te bevorderen en mee te bewegen met elke wending die de geboorte neemt. 

 

Na de geboorte van mijn oudste dochter wist ik: Dit moet ook anders kunnen. 

Toen ik 15 jaar later zwanger werd van mijn tweede dochter kwam ik in aanraking met HypnoBirthing en wist gelijk: Dit is het. Door HypnoBirthing kwam ik weer in verbinding met mijn lichaam en intuïtie, iets wat veel mensen een beetje kwijt raken gedurende hun leven. We zijn in onze Westerse wereld zo gewend geraakt om alles altijd vanuit ratio te benaderen, terwijl het voor de geboorte van je kind juist belangrijk is om helemaal 'in je lichaam' te zijn. Dat hoofd mag even uit. Maar hoe doe je dat dan? Waar leer je dat nog? Na drie geboorte-ervaringen wist ik dat dit is wat ik wil doen. Ik gun alle mensen die een kindje verwachten het (zelf)vertrouwen, de kracht en de verbinding met je lichaam zodat je kunt terug kijken op een fijne, bekrachtigende geboorte ervaring.

Ik volg jaarlijks bijscholingen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de geboortewereld. In 2023 volg ik de cursus 'medisch bevallen' van voormalig verloskunde-arts Rianne Reijneveld, hierdoor heb ik meer achtergrond informatie zodat ik jullie nog beter kan informeren over de opties als je bevalling anders loopt dan gehoopt. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat het natuurlijke en het medische veel meer met elkaar geïntegreerd kan worden. Je kunt óók een zachte bevalling hebben als je in het ziekenhuis bevalt en/of gaat bevallen op medische indicatie. Daar ben ik zelf het levende voorbeeld van :) 

Ik kijk er naar uit om jullie te leren over dit mooie, complete programma. Kijk rustig rond op mijn website en mocht je interesse hebben mail me gerust, ik kom graag met je in contact. Wil je je gelijk inschrijven? Dat kan natuurlijk ook, kijk dan bij aanbod en schrijf je in. 

Ik gun iedereen een positieve geboorte-ervaring. Kunnen jullie het volledige bedrag voor de cursus niet ineens betalen? Betalen in termijnen is mogelijk. Mail me voor de mogelijkheden. 

lizetbeek.nl_06082021-14-2.jpg
crFYRr2Q_edited.png
bottom of page